Улици, парк и детски площадки в жк „Еленово“ и „Ален мак“ светнаха нощем след сигнал, подаден в приемния ден на кмета Томов

С години нерешавани проблеми на жителите на благоевградските квартали „Ален мак“ и „Еленово“ са намерили своя отговор при 1,5-годишното  управление на екипа „Томов“. Това заявиха хората на среща с инж. Румен Томов, на която поставиха нови задачи пред кандидата за кмет на Благоевград. Две улици, междублоково и паркови пространства, които от изграждането им тънат в тъмнина, вече са с осветление. Това са улиците „Хвойна“ и „Люлин“, паркът с детска площадка в кв. „Ален мак“ покрай бул. „П. Яворов“ и районът между блоковете 202 и 203 в жк „Орлова чука”,  където също има детска площадка. До финал на дългото ходене по мъките с десетки сигнали на горещия телефон и депозиране на молби за осветление се стигнало, след като проблемът бил поставен пред кмета Томов в приемното му време за граждани миналата година, обясни дама на средна възраст и благодари за адекватната управленска реакция. Паралелно и в двата квартала е направено ново подземно окабеляване на част от уличните трасета, което замени висящите във въздуха кабели.

Като кандидат да довърши започнатия управленски мандат инж. Томов заложи на личните срещи очи в очи със съгражданите си, без да се притеснява от неудобни въпроси и забележки за рботата на Общинската администация. На упрек от млада дама, че тревата  в междублоковите пространства не се коси достатъчно често, той отговори, че честите дъждове напоследък освен че са причина за буйния й растеж, пречи на работниците да си вършат работата. Инж. Томов пое ангажимент да обезопаси опасното кръстовище под ЗМК на ул. „С. Радев“ и „Б. Ангелушев“, като движението се регулира със светофарна уредба.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *