Ултрасите на „Беласица“ и „Перун“ в люта надпревара в антикласацията глоби за хулиганско поведение

Ултрасите на „Беласица“ и „Перун“ влязоха в индиректен лют спор за лидерската позиция в антикласацията глоби за хулиганско поведение. Кресненци направиха всичко възможно през отминалия уикенд да застигнат петричани на върха в подреждането и вече изостават на минимална разлика. Агитката на комитите не пропусна да натресе нова порция парична санкция на любимия клуб при хикса 2:2 срещу „Марек“ в размер на 250 лв. за обстрела с различни предмети към длъжностните лица и гостите от Дупница, за късмет без последствие за набелязаните цели. Така само за изиграните 7 кръга бюджетът на бяло-червените олекна общо със 787.50 лв. благодарение на радикално ориентираните привърженици.

Също толкова трудно преглътнаха нулевото равенство срещу „Рилски спортист“ запалянковците от Кресна, които заработиха на отбора си 250 лв. с канонадата от трибуните към терена. Своя принос този път дадоха и от клуба, който отнесе 125 лв., предвидени в наказателния кодекс на футболната централа при закъснение от началния час на срещата или началото на второто полувреме. Перуните вече задлъжняха към ЗС на БФС – София със 750 лв.

Заради невъздържаните си реакции от пейката помощник-треньорът на „Пирин“ /Рз/ Атанас Праматаров изгърмя с 3 мача и 250 лв. при класическото фиаско 0:3 вкъщи срещу „Кюстендил“.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *