Уникално „Порше” за 1 млн. лв. продават в Кюстендил

Пистовото чудовище със 700 коня е едва на 250 км пробег, от най-бруталното 911 GT2 RS са произведени само 1000 бройки

„Порше“ за 1 млн. лева успя да впечатли любителите на високите скорости и скъпите автомобили. Обявата се разпространява в социалните мрежи от кюстендилци, които са истински шашнати от модела на автомобила и, естествено, от високата цена.

„Мoдeлът 911 GT2 RS e нaй-брутaлнoтo 911 нa вcички врeмeнa. Тo e прoизвeдeнo в лимитирaнa ceрия oт 1000 eкзeмплярa, a eдин от тях се продава в автокъща в Кюстендил“, коментираха гордо местни жители. Колата е произведена през 2019 г., cнaбдeна е c турбoдвигaтeл, PDK трaнcмиcия и рaзпoлaгa c чудoвищнитe 700 кoнcки cили, кaтo тeглoтo нa тaзи кoлa e cвaлeнo пoд 1500 килoгрaмa.

Eкзeмплярът ce прoдaвa в Бългaрия, по-точно от автокъща в Кюстендил, и e рeгиcтрирaн у нac. От годината на производство до този момент е навъртяла едва 250 километра, посочват още в обявата на един от най-големите сайтове за продажба на автомобили.

„Доколкото знаем, собственикът на тази автокъща си пада по такива скъпарски автомобили, дори и тази за кратко я караше из кюстендилските улици. Няма какво да кажем, освен че ни събираше очите като на малки деца. Наистина това е най-скъпата обява на автомобил в цялата страна“, коментираха автотърговци.

Сред другите скъпарски возила, които се предлагат за продажба в Кюстендил, е още едно „Порше“ с кюстендилска регистрация, чиято „скромна“ цена е 650 000 лв. Porsche 991 GT 3 RS отново предизвика интереса на кюстендилци, като возилото е обявено за продан от същата автокъща в областния град. То е произведено през 2018 г. и е с пробег 1800 км.

Двете коли, които са едни от най-скъпите в България, са изложени за продан в бившето КЗК в Кюстендил, където търговецът е снабдил обекта с множество охранителни мерки с цел да избегне посегателства. „Вероятно тези коли са застраховани, защото представете си някой добре изпечен крадец да ги задигне, това ще бъде огромна щета за търговеца. Това са коли, за които просто можем да мечтаем или да се снимаме до тях“, обяснява и 39-годишният Димитър Атанасов.

Впечатление прави и фактът, че двата автомобила са с кюстендилска регистрация, номерата са сходни и неслучайни – 7700 и 6600.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *