Уникално! Със серия съвпадения между имена и дати съдбата обрече един на друг красивата монтанчанка Диана и благоевградчанина Стоян Шумаров

Благоевградски младеж и девойка от Монтана, които на 25 август ще се врекат във вечна вярност един на друг в хотел в центъра на Благоевград, станаха нагледен пример за това що е то да се намеси в живота ти пръстът на съдбата. Диана и Стоян, които другата седмица ще станат сем. Шумарови, все още не могат да повярват в серията съвпадения между семействата им. Голяма част от познатите им пък продължават да си мислят, че двамата се майтапят, когато разказват за тези дублажи.
Родителите на Диана, която е медицински представител в Благоевград, се казват Димитър и Лидия. Точно така се казват и родителите на Стоян, който работи във фирма за покривни материали. Димитър и Лидия Шумарови, чиито корени са от с. Петрово и Кресна, дълго време смятали, че синът им се будалка с тях, говорейки за двамата им бъдещи сватове, носещи техните имена, и повярвали чак когато двете семейства се събрали за пръв път заедно, за да уговорят сватбата на младите.
В двете фамилии има още съвпадения. Майката на Стоян е родена на 18 март, а бъдещата й снаха Диана чества рожден ден на 11 март, по тази причина и двете са зодия Риби и се разбират отлично. Точно 7 дни разлика има и между рождените дни на майката на Диана /19 юни/ и зетя Стоян, който е роден на 12 юни. Това вероятно е и обяснението защо Стоян Шумаров толкова много харесва тъщата и защо тя толкова гледа да му угажда.
Майката на булката и бащата на младоженеца освен това са родени в една и съща година – 1964 г. Съвпадение младите са открили дори във фамилията на младоженеца и хобито му. Той е луд привърженик на Формула 1 и Шумахер.
От всички съвпадения двамата най-много се радват на това, че родителите им се казват по един и същи начин. Със сигурност, като се появят внуците, няма да има сърдити баби и дядовци и иронични подхвърляния на комшийките как младите са избрали да кръстят детето на другата баба или дядо, разсъждават практично Диана и Стоян. И двамата вярват, че по този начин съдбата им е показала, че просто са родени един за друг.
Сега обаче усилията им са свързани с организирането на сватбата, на която ще се съберат 130 техни роднини и приятели. Роклята на Диана отдавна е купена от Асеновград, а кумата, която е най-добрата й приятелка още от бебешките им години в Монтана, доизпипва в момента в Благоевград всички детайли по тържеството. Родителите с еднаквите имена пък стягат официалните тоалети за най-щастливия ден на децата си и се подготвят психически за двойно повече тостове и танци, за да не се налага непрекъснато да искат уточнения за кой точно Димитър и коя точно Лидия са съответната наздравица и поздрав.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *