Управата на комитите възхитена от подкрепата на привържениците

Ръководството на “Беласица” официално благодари на привържениците си за подкрепата, която оказват в домакинските срещи на отбора. По традиция бяло-червените са сред тимовете с най-многобройна публика в Югозападната Трета лига, а за това допринася отличният старт в тазгодишната кампания.
“Уважаеми фенове на легендарния ни роден клуб, футболистите и спортно-техническият щаб на отбора ви благодарим за невероятната подкрепа в домакинските срещи до този момент. На малко стадиони в България може да се почувства и изживее подобна емоция, заряд и вдъхновение. Вие демонстрирахте за пореден път огромната си любов към клуба, а заедно доказахме, че петричката футболна общност е по-силна и обединена от всякога. Нямаме думи, с които да изразим нашето възхищение и признателност за вашата безрезервна и всеотдайна подкрепа от трибуните. Вярваме, че и занапред отбор и публика ще воюваме заедно, в името на големи каузи и още по-големи подвизи. Такива, каквито нашата любима “Бела” несъмнено заслужава”, се казва в обръщението.
С успеха над лидера “Кюстендил” бе обезсмислена мантрата на песимистите, постоянно повтаряна от началото на първенството, че “Бела” е в челото на таблицата по волята на жребия, отредил срещи в началото с всички новаци и все още неукрепналия след смяната на ръководството в началото на 2020 г. тим на “Банско”.
Така или иначе, комитите записват своя най-добър старт в Трета лига, откакто отпаднаха от елита в края на първата декада на ХХI век. Паралелът с най-успешния им сезон 2016/17 г., когато под ръководството на Николай Димитров-Джаич петричани завършиха на 5-о място, показва, че тогава “Бела” е имала 9 т. след първите 5 кръга, акумулирани от 2 победи и 3 равенства, докато сега активът е 13 т. от 4 победи и 1 хикс. Несъмнен е приносът на момчетата от ядрото на агитката, които са в центъра на всички позитивни инициативи на клуба в последните години, както и на редовите привърженици, чиято численост на трибуните расте прогресивно с всеки изминал домакински мач.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *