Управата на „Пирин“ се допита до феновете, преди да определи цените на билетите и абонаментните карти за новия сезон

Ръководството на „Пирин“ направи голям жест към феновете на благоевградския футболен клуб и се съобрази с тяхното мнение, преди да фиксира стойността на пропуските за домакинските мачове през новия сезон в Първа лига. След среща между представители на привържениците на отбора и изпълнителния директор на пиринци Таско Тасков бяха определени две ценови категории. Първата включва домакинските срещи с ЦСКА, „Левски“, „Локомотив“ (Пд), „Ботев“ (Пд), „Лудогорец“ и „Локомотив“ (Сф). Цената на билета за тези двубои е 12 лева. Втората категория включва останалите съперници на орлетата в елита. За въпросните мачове цената на талона е 8 лв.

Ценовите категории не важат за детските и пенсионерски билети, които ще бъдат по 4 лв. за всички домакински срещи. Билетите за ВИП зоната (последните 3 реда на ВИП сектора) струват 50 лв. Абонаментните карти се предлагат в няколко варианта. Стандартната е 94 лв., но за притежатели на абонаментна карта от миналия сезон цената е 58 лв. Тя важи за всички домакински срещи и плейофите от Първа лига. Пенсионерската карта се продава за 58 лв., ала за притежатели на идентичен пропуск от сезон 2020/21 струва 40 лв. Аналогична е стойността и отстъпката на детската карта – 58/40 лв. ВИП сезонната карта е 900 лв., но и тук има бонус за притежателите на такава абонаментна карта от миналия сезон. Те могат да купят нова за 720 лв. Пропускът важи за всички домакински срещи, плейофите на Първа лига и мачовете от турнира за купата на България. Важна подробност е, че картата дава право на паркомясто на стадион „Христо Ботев“. Пропуските могат да се закупят онлайн или от фен магазина на „Пирин“ в Благоевград.

Междувременно от клуба потвърдиха, че днешната контрола с „Нефтохимик“ от 11.00 ч. на стадион „Христо Ботев“ остава закрита за фенове.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *