Управителят на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова: Действащата цена на услугата „Доставяне на питейна вода“ в Разлог е 1,264 лева без ДДС и тя няма да се променя

Призовавам да не се прави политика с водата на гърба на хората, тя няма цвят

Водата е природен ресурс, който е добре да се цени и опазва. Но водата е и услуга, за която трябва да се плаща. Още повече, че касае живота и здравето на хиляди хора.

Призовавам всички партии и кандидати за кметове и общински съветници да не „посягат“ с нечисти мисли към проблемите на водата.

Масово в община Разлог се „внушава“ на възрастните хора и на семействата, че цената на услугата „Доставяне на питейна вода“ ще скочи, което е политическа манипулация.

С Решение №Ц-20 от 28.12.2018 г. на Комисията за енергийно и водно регулиране е одобрена цена на услугата „Доставяне на питейна вода“, като за цялата територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград тя е еднаква и в момента е в размер на 1,264 лв. без ДДС. Цените на предоставяните услуги са в сила от 01.01.2019 г. Прилаганата цена на територията на община Разлог е същата, както и в останалите обслужвани от дружеството общини и възлиза на 1,264 лв. без ДДС. Всички други внушения за различна цена са сериозни манипулации.

Доброто водоснабдяване е добро стопанисване, добри технологии, съвременни съоръжения и добра услуга, за която гарантираме.

 С уважение,

инж. Росица Димитрова,

управител на ВиК – Благоевград

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *