Управителят на „Ученическо хранене” в Дупница Хр. Пигов и екссъветникът Сл. Павлов сред кандидатите да наемат павилион на стратегическо място в парк „Рила”

Общинска администрация в Дупница обяви конкурс за отдаване под наем на павилион, разположен на стратегическо място в парк “Рила”, на входа за барбекютата. Първоначалната обявена цена е 200 лв. наем за павилиона с площ от 20 кв м.

Славчо Павлов

Преди няколко месеца е изтекъл срокът на договора на последния наемател и общината го отдава под наем с конкурс. Сред кандидатите да наемат павилиона са бившият общински съветник от РБ и собственик на няколко кафенета в центъра на Дупница Славчо Павлов, собственикът на ресторант, намиращ се на около 10-ина метра от павилиона, Георги Стойнев и управителят в оставка на общинско дружество „Ученическо хранене” Христо Пигов.

Христо Пигов

Както “Струма” писа, ОбС председателят К. Костадинов заяви, че иска оставката на Хр. Пигов и за управител на „Ученическо хранене” ще бъде проведен конкурс, който ще се гласува на заседание на ОбС в петък, 16 юли. В момента Хр. Пигов все още се води на работа като управител на общинското дружество.

Офертите на кандидатите за павилиона ще се отворят тази седмица.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *