Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Топ теми

Условна присъда за шофьор, прегазил по невнимание паднала на пътя жена

Заради нелеп пътен инцидент шофьор отнесе условна присъда от 3 месеца лишаване от свобода с тригодишен изпитателен срок от Пернишкия окръжен съд.
Инцидентът станал на 26 юли 2017 г. на пътя в пернишкото село Люлин.  37-годишна местна жителка вървяла по пътното платно. На жената й прилошало и до нея спрял лек автомобил, шофьорът на който се опитал да й окаже първа помощ. В това време към тях се приближила друга кола, марка “Сеат Толедо”, управлявана от 33-годишния К.С. Мъжът прегазил единия крак на лежащата на пътното платно жена, при което направо премазал ходилото й. Виновният шофьор веднага съобщил за катастрофата и закарал жената до пернишката болница.
Лекарите направили операция, но сухожилията на крака били прекъснати. Няколко дни след изписването жената получила гангрена. Тя била настанена в столична болница, където се наложило кракът й да бъде ампутиран малко над глезена.
Това не е първото нарушение на 33-годишния шофьор. Той има 10 наказателни постановления за нарушаване на Закона за движение по пътищата.
КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *