Успешен брак според зодията: Как да намерите своя партньор

Бракът е една от най-важните стъпки в живота на всеки човек. Когато любовта влезе в живота ви, често забравяме за различията и недостатъците на човека до нас, които обаче с течение на годините може да се превърнат в проблем. Затова астрологията винаги има полезни съвети и отговори. Как да намерите своя идеален партньор в точното време може да видите в следващите редове:

Овен (21.03 – 20.04)

Любителите на шумни компании и забавни пиршества, Овенът, въпреки това, не забравя за семейните си задължения. Къщата на човек, роден под този знак, е винаги чиста, уютна и удобна. Страстите на Овена могат да бъдат контролирани по същия начин като семейния живот. И ако тайната на техните сексуални упражнения извън брачното легло може да остане неразгадана, те живеят в щастлив брак до дълбока старост.

Идеални партньори:

След 20 години – огнени лъвове и неспокоен Стрелец.

След 30 години – практична Дева и интелигентни Козирози.

След 40 години – чувствителни Везни и интелигентни Близнаци.

Телец (21.04 – 21.05)

След като са избрали човек, с когото могат да живеят щастливо, Телецът рядко не успява да изпълни обещанията си. Вместо изящни комплименти и поетични речи, те дават на любимите си скъпи подаръци, своята искреност и лоялност. Само хроничната сексуална неудовлетвореност може да ги доведе до развод. В този случай те лесно могат да намерят заместник.

Идеални партньори:

След 20 години – надежден Телец, разумни Деви.

След 30 години – умни Близнаци и енергичен Овен.

След 40 години – духовно богати Скорпиони.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Близнаците са толкова импулсивни, че след като са спрели да обичат друг партньор (което се случва доста често), те не искат да се задълбочават в тънкостите на бракоразводния процес и още повече да чакат неговия край. За тях е по-лесно да изчезнат. И отново да станат свободни.

Идеални партньори:

След 20 години – либерални Везни и непостоянен Водолей.

След 30 години – спокоен Телец и оригинален Овен.

След 40 години – Стрелец, който се стреми към самоусъвършенстване.

Рак (22.06 – 23.07)

Типичен пример за Рак е виновна съпруга, която докато съпругът й е в командировка, успя да се забавлява с хубав съсед от апартамента отсреща. След това тя почиства стаите, приготвя всякакви лакомства и среща мъжа си на прага с прегръдки и целувки. Развод? Никога! Въпреки, че родените под този знак намират тайно удовлетворение, като поглеждат встрани, домашният уют, децата и тяхната друга половина са всичко за тях.

Идеални партньори:

След 20 години – страстни Скорпиони и емоционални Риби.

След 30 години – енергични Близнаци и меркантилна Дева.

След 40 години – педантични Козирози.

Лъв (07.24 – 08.23)

Въпреки факта, че Лъвовете лесно се поддават на импулси на страст и се отнасят към секса като към любима играчка, те предпочитат нежна дългосрочна връзка пред плътски удоволствия. И дори, ако връзката им със съпруга / съпругата им най-накрая се влоши и на тяхна страна ги очаква нов партньор, те дълго и мъчително ще приемат мисълта за развод. Не е сигурно и дали ще приемат.

Идеални партньори:

След 20 години – независим Овен и безкористен Стрелец.

След 30 години – приятелски настроени Козирози и сладки Близнаци.

След 40 години – стремеж да угоди на Везни и царствени Скорпиони.

Дева (08.24 – 09.23)

За съжаление повечето представители на този знак остават самотни. Тези, които са успели да се оплетат в оковите на Химен, стават отдадени, любящи съпрузи. Бракът им не е изграден върху страсти и емоции, а върху разумен подход към съвместния живот, отглеждането на деца и интелектуалния съюз. Освен това, преди да станете втората половина на Дева, трябва да преминете през задълбочен тест. Накратко, Девите не се развеждат.

Идеални партньори:

След 20 години – меки Телец и Козирози.

След 30 години – страстни Скорпиони и жизнелюбив Лъв.

След 40 години – добродетелен Стрелец.

Везни (24.09 – 23.10)

Една от целите на Везните в живота е намирането на перфектния съпруг. И ако има такъв (рядко, но се случва), те са склонни да се адаптират към неговите изисквания и да изпълнят всичките му желания. Естествено, на фона на подобна идилия, самата идея за развод е нелепа. И дори след раздяла се стремят да поддържат топли приятелски отношения с бившия си съпруг.

Идеални партньори:

След 20 години – вятърничеви Близнаци и ефирен Водолей.

След 30 години – амбициозни Скорпиони и неспокоен Овен.

След 40 години – романтични Стрелец и Риби, стремящи се към идеала.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Има два вида Скорпиони. Някои сключват брак по удобство и затова не се стремят към развод. Други – за любов и заплашват да се разделят при всеки удобен и неудобен повод. В същото време и първият, и вторият лесно влизат в извънбрачни връзки и са искрено изненадани, ако слуховете за това стигнат до съпрузите и те от своя страна подадат молба за развод.

Идеални партньори:

След 20 години – емоционален Рак и Риби, по-рядко „приземен” Дева и Козирог.

След 30 години – търпелив Телец и балансирани Везни.

След 40 години – очарователен Водолей.

Стрелец (11.23 – 12.21)

Ако някой не е създаден за семейното огнище, това е Стрелец. След дълго и, уви, безплодно търсене на идеален партньор в живота, те се съгласяват да скючат брак, който може не само да създаде дом, но и да обсъди постулатите на философията на Кант. Вярно е, че това ще избави Стрелеца от сексуални интриги за кратко. Така, че само мъдрото спокойствие ще помогне да запазите брака. И няма да чуете за никакъв развод.

Идеални партньори:

След 20 години – независим Лъв, Овен, Телец или Риби.

След 30 години – образована Дева и очарователни Близнаци.

След 40 години – спокойни Везни.

Козирог (12.22 – 01.20)

Сдържани, винаги подвижни и сексуално студени, жените Козирог стават прекрасни домакини и отлични майки, а мъжете, родени под този знак, осигуряват семейството по-добре от другите. Сключвайки брак с него преди 30-годишна възраст, ще получите верен любящ съпруг или съпруг / съпруга „докато смъртта се раздели”. Единствената причина за развод може да бъде прекалената скъперничество на Козирог.

Идеални партньори:

След 20 години – резервиран Телец и пасивна Дева.

След 30 години – хуманен Водолей и хитри Скорпиони

След 40 години – духовно богати Риби.

Водолей (21.01 – 19.02)

Родените под този знак са истински бунтовници. Те се стремят да свалят оковите на обществения морал: дълго време не могат да намерят подходящ партньор в живота и след като са взели решение за брак, скоро и бързо се развеждат. Освен това раздялата се превръща в повод да се похвалят с богатия си сексуален опит и да се насладят на недоумението на другите.

Идеални партньори:

След 20 години – хармонични Везни и летливи Близнаци.

След 30 години – трудолюбива Дева и амбициозен Овен.

След 40 години – светски Лъвове.

Риби (20.02 – 20.03)

За Рибите разводът е най-лошото нещо, което може да им се случи. В желанието да се разтворят в партньор, те преминават границите, отвъд които предаността се превръща в робство, а любовта прераства в болезнена ревност и подозрение. Следователно, когато се установи несъвместимост с партньор, те не мислят за почивката, а за по-добра работа върху себе си.

Идеални партньори:

След 20 години – непрактични Раци и властни Скорпиони.

След 30 години – грациозни Везни и общителен Водолей.

След 40 години – умиротворената Дева.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *