УСПЕШЕН КРАЙ НА СЕЗОНА! Таланти на „Импулс“ абсолютни държавни шампиони по спортни танци в зала „Универсиада“

Талантите на КСТ „Импулс“ /Бл/ Кристиян Барболов и Никол Милчева станаха абсолютни шампиони на България по спортни танци. Възпитаниците на треньорката Десислава Петачка заслужиха престижната титла при децата до 11-годишна възраст на държавното първенство I ранг, което се проведе в зала „Универсиада“ /Сф/. Кристиян и Никол регистрираха впечатляващ хеттрик от златни медали, като се справиха с конкурентите си на латина, стандарт и в многобоя.

Съекипниците им Данаил Стоянов и Илияна Танева са четвърти в многобоя сред младежите и девойките, пети в латиноамериканските танци и седми в стандартните. Третият тандем на благоевградския клуб в ДП І ранг – Георги Чимев и Симон Карабельова /юноши и девойки младша възраст/, се наредиха осми на латина и в многобоя и десети на стандарт.

„Импулс“ участва с три двойки и в ДП II ранг. Там Д. Стоянов и Ил. Танева са втори на латина и трети на стандарт в клас 18В, Александър Миленков и Сидни Уотърхаус триумфираха в 18D, а Г. Чимев и С. Карабельова /13D/ взеха сребро. В последната проява за сезона, включена в календара на Българската федерация по спортни танци, сили премериха… състезатели на … клуба.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *