HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Успешен уикенд за бойците от Дупница, гладиаторите поздравиха с 3 медала от Словения треньора Хр. Михалчев, патриотите с 11 победи в Плевен

Таекуондистите от СК „Гладиатор“ поздравиха с 3 медала от Словения своя наставник Христо Михалчев за ЧРД. Неотложни лични ангажименти спряха рожденика от пътуване до бившата югорепублика, но това поне му позволи да посрещне празника в родината с най-близкия си човек, а за място на партито бе избрано уютно заведение в Благоевград. Най-желания дар поднесоха на Хр. Михалчев в първия ден на „Словения оупън“ Александър Джорджев със злато в кат. 57 кг, шампионката на САЩ Зара Увакова със сребро в кат. 55 кг и Мариела Миланова с бронз в кат. 46 кг.

Също през уикенда кикбоксьорите от СК „Патриот“ зарадваха своя треньор Кирил Чакъров с успешното си представяне в Плевен. В конкуренцията на 120 бойци от всички центрове в страната от деца до мъже дупничани постигнаха 11 победи и две равенства и накараха предводителя им да възкликне емоционално: „Голямо браво за всички наши участници. От най-малките до най-големите, тигрите от клуба показаха големи сърца“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *