Учениците в Симитли с втори благотворителен търг

Учениците от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ – град Симитли за пореден път доказаха, че обичат да помагат на другите. Всички ученици от училището в Симитли се обединиха и направиха втори благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Лия от село Полето. В него участваха учениците от 8-и до 12-и клас, като приготвиха разнообразни и вкусни кулинарни изкушения, които продадоха на своите съученици, учители, приятели, родители и съграждани.

Дълги маси с всевъзможни кулинарни изкушения бяха подредени на площада в Симитли. Усмихнати, пременени с престилки, готварски униформи и ръкавици, с коледни шапки и очила, учениците поднасяха на своите „клиенти“ приготвените вкусотии. А за доброто настроение жива музика – ученик с тромпет, и ученичка певица изпълняваха най-любимите коледни песни.

Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на малката Лия от село Полето, около чиято кауза за прохождане са обединени усилията на всички добри хора в община Симитли и тази Коледа. Невероятен ентусиазъм за добро и работа в екип показаха децата, което говори добре за родители и учители, които са хората, даващи възпитанието на нашите деца.

Всеки желаещ да помогне на семейството на Лия може да го направи, като преведе сума на банковата сметка на детето.

Банкова сметка в Първа инвестиционна банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

ИВАН ИВАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *