Ученици от Разлог и Сандански сред фаворитите на конкурса „Най-усмихнат клас на България“

Учениците от 10 „а” клас на ПГТ – Разлог с класен ръководител инж. Цветанка Даракчиева и 6 „б” клас на Второ основно училище „Христо Смирненски“ – Сандански с класен ръководител Мария Здравчева са единствените от област Благоевград, които са сред фаворитите националния конкурс „Най-усмихнат клас на България 2018“. Гимназистите от Разлог са сред отличените от журито за най-креативни снимки в категория „Най-усмихнати гимназисти“, а учениците от Сандански са отличени в категория „Най-усмихната прогимназия 5-8 клас“.

Двата класа са сред обявените за официални посланици на усмивката за 2018 година. Те ще бъдат отличени и с международни сертификати и грамоти на английски език.
От област Благоевград със свои снимки в различните категории на конкурса са участвали още класове от учебните заведения и детските градини. Шест от тях са удостоени с грамоти за „Снимки с интересен потенциал“. Това са 9 „а” клас на  Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев” – гр. Гоце Делчев, 11 „а” клас на  Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов” – Благоевград с класен ръководител Мария Веселинскa, 12 „а” клас от СУ „Никола Вапцаров“ – гр. Хаджидимово, 3 „в” и 1 „б” клас от 3-о ОУ „Братя Миладинови“ – Гоце Делчев, и малчуганите от смесена група „Златна рибка“ на ДГ „Радост“ – гр. Сандански.

ЯНА ЙОРДАНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *