Ученици от Симитли направиха благотворителен коледен базар в подкрепа на Лия

Да сътвориш нещо с ръцете си за голяма кауза, няма нищо по-красиво от това. Децата от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ – град Симитли за пореден път доказаха, че обичат да помагат на другите.

Ученици от 5-и до 7-ми клас се обединиха и направиха благотворителен кулинарен базар в подкрепа на Лия от село Полето. Те приготвиха разнообразни и вкусни кулинарни изкушения, които продадоха на своите съученици, учители, приятели, родители и съграждани.

Дълги маси с всевъзможни кулинарни изкушения бяха подредени на площада в Симитли. Усмихнати, пременени с престилки, готварски униформи и ръкавици, с коледни шапки и очила, учениците поднасяха на своите „клиенти“ приготвените вкусотии.

Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на малката Лия от село Полето, около чиято кауза за прохождане са обединени усилията на всички добри хора в община Симитли и тази Коледа. Невероятен ентусиазъм за добро и работа в екип показаха децата, което говори добре за родители и учители, които са хората, даващи възпитанието на нашите деца.

Предстои втори коледен базар, организиран от учениците на СУ – Симитли. Всеки, който има желание да помогне и да опита от вкусотиите, сътворени от детските ръчички, може да го направи в четвъртък от 11:30 часа на площада.

Всеки, желаещ да помогне на семейството на Лия, може да го направи, като преведе сума на банковата сметка на детето.

Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *