Училищен директор от Сандански, петрички ексдепутат, хандбалист на „Пирин“ (ГД), футболист на „Перун“ изживяха триумфа на ЦСКА за купата

Най-запалените привърженици на ЦСКА от Сандански и Петрич подкрепяха на живо армейците в решителната битка за купата на България срещу бойкия тим на “Арда”, приключил с червена победа 1:0 и първи трофей от 5 г. насам във витрината на най-успешния роден клуб. Събитието на годината за червената общност не пропусна директорът на ЗПГ “Кл. Тимирязев” Емил Терзийски /сн. 1/, който в хода на мача, видимо воден от суеверие, непрестанно сменяше аутфита си, само и само любимците му да победят и да обори сините си приятели от курортния град, които допреди този мач твърдяха, че ЦСКА обикновено губи, когато червеният директор е на стадиона.

На ст. “Васил Левски” беше и наследникът на Емо – Ивелин Терзийски /сн. 2/. Бившият играч и шеф на “Вихрен” отпреди няколко години, понастоящем общински съветник в санданския парламент, генетично е наследил любовта към армейския клуб и също не пропуска значимите футболни спектакли на своите от републикански и международен харкатер.

Постоянното си присъствие на мачовете на ЦСКА за сетен път затвърди и народният представител от Петрич в последните два парламента Георги Динев, който седна в сектор “В” със съпругата си Теодора, като семейството бе тематично брандирано в червено-бяло /сн. 3/.

Момчетата от петричкия фенклуб “Червена инвазия” /сн. 4/, предвождани от хандбалиста на елитния „Пирин“ (ГД) Красимир Мелков и футболиста на “Перун” (Кресна) Десислав Токов, отново бяха част от огромното червено море на сектор “Г” и заедно с десетките хиляди споделиха радостта си от спечелената 21-а купа след края на финалния сблъсък. Служителят на ПК “Струмешница” Младен Трампов /сн. 5/ също пътува до столицата, за да се влее в армейското множество, заедно със солидна група от петричкия кв. “Дълбошница”.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *