Учители изненадаха по оригинален начин учениците и колегите си за 125-г. на благоевградското 4-о ОУ

По оригинален и запомнящ се начин учителите по математика – Таня Филипова, и по история и география – Спас Гегов, изненадаха колегите си и учениците на благоевградското 4-о ОУ „Димчо Дебелянов”. В духа на коледните и новогодишни празници и в чест на 125-годишнината на училището в квартал „Грамада” двамата преподаватели, които са и класни ръководители, съответно на 6 „а” и 7 „б” клас, подеха инциатива „Четвърто основно училище – пазител на миналото и носител на бъдещето”.


Представители на двата класа минаха по стаите, запознаха учениците с историята на 4-о ОУ и подариха на всички специални значки за 125-г. на училището   

Така представители от двата класа минаха по стаите и запознаха учениците с историята на училището. Всеки един ученик и учител получи подарък – специална значка с облика на училището, което вече 125 г. образова поколения българи. Самите значки са изработени в Добрич по идея и дизайн на Т. Филипова, а в мотото освен това, че 4-о ОУ е пазител на миналото, е включено, че то е и носител на бъдещето.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *