Учителката в благоевградското 4-о ОУ Р. Чаушева съпреживя на живо в Италия емоциите на Европейското по футбол, цяла вечер не спа след победата на Скуадра адзура

Учителката в благоевградското 4-о ОУ Росица Чаушева съпреживя на живо в Италия емоциите от финала на Европейското първенство по футбол. Тя е на двуседмично обучение по програма „Еразъм” във Флоренция, а визитата й съвпадна с драматичния мач за първото място, в който след продължение и дузпи Италия победи Англия на стадион „Уембли“ пред 65 хил. души и е новият европейски шампион.

Така, надграждайки професионалните си компетентности, Р. Чаушева съчетава полезното с приятното и даже и гласува за парламентарните избори. Любопитното е, че отива до урната с маска на ФК „Пирин“, за което сподели, че така популяризира любимия си отбор, но иначе през цялото време стискала палци за тима на Роберто Манчини.
В заведението, където съпреживява емоциите от европейската титла на италианците

„Първо бяхме на един площад с голям екран. Беше много пренаселено, затова отидохме в тротоарно заведение, къде гледахме финала заедно с италианци. Беше голяма емоция”, разказа учителката. Съвсем естествено, всички са били за Скуадра адзура, а след разразилата се драма и европейската титла настава истинска еуфория.

„Цяла вечер улиците бяха пълни с празнуващи, никой не спеше. Дори и децата бяха навън, викаха, радваха се, пееха „We are the champions”. Ние също не можахме да спим“, сподели за невероятното преживяване и емоциите Р. Чаушева.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *