HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Учителката от Сандански Г. Ноцкова стана за втори път мъжка майка, малкият юнаксе появи на бял свят 2 седмици преди татко Костадин да се върне от гурбет в Англия

Учителката в I основно училище “Св. Климент Охридски” – Сандански Гергина Ноцкова за втори път стана мъжка майка. Малкият юнак с перфектни мерки 3,570 кг и 50 см проплака в родилното отделение на санданската болница под грижите на завеждащия д-р Георги Атанасов и екипа му.
Малчуганът ще носи името Георги, кръстен е на прадядо си по майчина линия. Гошко не можа да дочака пристигането на баща си Костадин, който е на гурбет в Англия, и две седмици преди пристигането му се появи на бял свят.
Най-щастлив от радостната новина бе 9-годишният батко на бебето – Кръсти, който посрещна братчето си и мама Гери, като нямаше търпение да се включи в грижите у дома.
Гордата баба на двама внуци Живка Мървакова, която е дългогодишен педагог по икономика и стенография в курортния град, почерпи за здраве в родилното при изписването на дъщерята и внучето, и каза доволна пред репортера ни: “Щастлива съм много, че ще се радвам на още един внук, тъй като аз съм майка на две дъщери. Малкият Гошко е кръстен на баща ми. Той бе олицетворение на доброта, човечност и всеотдайност към семейството. Нека новороденият ми внук бъде жив и здрав и да расте в любящо семейство”, заяви развълнувана учителката Живка Мървакова.
МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *