Учителката Т. Панайотова посрещна рожден ден на новото си работно място – виртуалната класна стая на 4 „б”

Класният ръководител на 4 „б” в благоевградското ІV ОУ „Димчо Дебелянов” Тони Панайотова  посрещна своя рожден ден на новото си работно място – виртуалната класна стая на учениците. От началото на тази седмица децата учат онлайн /чрез платформата Zoom/, а благодарение на г-жа Панайотова уроците са изключително интересни, полезни и четвъртокласниците „ходят” с желание на училище.

По график часовете започват в 8.45, но тъй като децата няма търпение да разберат какви нови мисии е подготвила учителката им, стават в обичайното делнично време и чакат класната да им „отвори стаята”. Класът се събра половин час по-рано и най-обсъжданата тема бе с коя песен да поздравят любимата си учителка. И тъй като предложенията, а и вълненията бяха много, децата решиха да импровизират на място.

С „влизането” на Т. Панайотова всички дружно я поздравиха с „Хепи бърдей”, след което започна часът по английски, следван от уроци по математика и български език. Към пожеланията за много здраве, щастие, да бъде все така всеотдайна и отдадена на професията си се присъединиха и родителите на учениците, приятели и колеги на г-жа Панайотова.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *