Учителка по стенография от Сандански изненадана от дъщерите си с торта-книга и пожелание, изписано на професионалния език

С торта във вид на книга и поздравление, написано на стенографски, дъщерите на известната в Сандански преподавателка по стенография Живка Мървакова /сн. 1/ – Гергина Ноцкова и Весела Ангелова, я изненадаха за рождения й ден, който съвпада с Деня на народните будители.

Рожденичката посрещна децата си с топла погача, лично приготвена от нея, тъй като месенето и печенето е едно от любимите й хобита. В поднасянето на подаръците се включи и големият внук на г-жа Мървакова – Кръсти Ноцков /сн. 2/.

Дългогодишната учителка в бившето Оздравително училище получаваше през целия ден стотици пожелания за двойния си празник от колеги и бивши нейни възпитаници от цялата страна.

Живка Мървакова е била преподавател по икономически дисциплини и в Професионалната техническа гимназия, както и в ЗПГ.

Учителката благодари в социалната мрежа на  стенографите Агнес Димова и Людмила Караивановa за оказаното от тях съдействие при изписване на тортата на специфичния език: “Честит рожден ден! Обичаме те, мамо и бабо!”.


Внукът Кръсти поднесе голям подарък на баба си по случай рождения й ден

МАРИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *