Учителят, собственик на фитнес клуб, Любомир Георгиев положи клетва за общински съветник на мястото на д-р К. Кирилов

На извънредното заседание на ОбС – Дупница вчера учителят по физкултура в ОУ „Неофит Рилски” и собственик на фитнес клуб Любомир Георгиев положи клетва като общински съветник на мястото на д-р Кирил Кирилов. Както “Струма” писа, през юли двамата лекари, общински съветници от ЕНП – д-р Кирил Кирилов и д-р Крум Бонев, подадоха оставки и се отказаха от постовете си на общински съветници. Поради технически причини на последното заседание преди ваканцията оставките им не бяха оповестени пред общинските съветници.

Вчера на извънредното заседание на ОбС председателят Емил Гущеров обяви официално, че д-р К. Кирилов и д-р Кр. Бонев са подали оставки в деловодството на Общински съвет – Дупница.

За овакантеното от д-р К. Кирилов място в ОбС вчера положи клетва Любомир Георгиев, той е учител по физическо в ОУ “Неофит Рилски” в Дупница и собственик на фитнес зала. Неговата цел като общински съветник е да работи за интеграцията на ромските деца в дупнишките училища и за правилното разпределение на средствата, заделени от общината за спорт.

За освободения от д-р Кр. Бонев пост на общински съветник от ОИК са определили лицензирания оценител на имоти Асен Низамов, но той е подал декларация в ОИК, че се отказва да влезе в ОбС. След него в листата на ЕНП е бившият банков служител Илиян Илиев, който все още не е дал съгласие. Ако и той се откаже да заеме мястото на д-р Кр. Бонев, след него в листата е бунтарката, директорката на ОУ “Неофит Рилски” Бистра Стойкова, но тя наскоро премина в редиците на партията на Меглена Кунева. Последната възможност да се попълни групата на ЕНП в местния парламент е зетят на д-р К. Кирилов – гинекологът д-р Борис Попов, който е последният в листата за общински съветници от ЕНП.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *