HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Фадрома премаза „Ауди“ на кикбоксьор на входа на парка в Дупница, отказали й спирачките

Фадрома премаза „Ауди А3”, паркирано на входа на парк “Рила” край Дупница. За щастие собственикът, 25-г. Драгомир Кацаров, кикбоксьор, не е бил в колата. Инцидентът се е случил в неделя, когато в парка идват на прохлада половината Дупница. Драгомир от с. Бистрица паркирал лекия си автомобил на кръговото пред входа на парка и влязъл вътре на по кафе с приятели. Минути по-късно фадрома, на която отказали спирачките, връхлетяла върху аудито и го смачкала. Преди това блъснала декоративната ограда около кръговото и съборила осветително тяло, поставено на метална тръба. Вчера сутринта все още имаше остатъци от стопове и метални части от аудито. Смачканият автомобил е паркиран в гаража на къщата на Д. Кацаров. Той не беше открит на коментар за случилото се.

Репортер на вестник “Струма” установи, че фадромата е собственост на Кирил Томов, който има фирма за производство на циментови плочки в село Усойка.

По телефона Кирил Томов разказа: “Фадромата е моя лична собственост, не на фирмата. Бившият кмет на Дупница Атанас Янев поиска да изпратя машината в Бистрица, където строи къща, та да подравни  терена и да извърши изкопни работи. Фадромаджията, 68-г. Петър, отиде да свърши работа. На връщане от с. Бистрица спирачките отказали и тежката машина е станала неуправляема. Добре че няма жертви. Петър от 40 г. е на фадромата и няма никакви произшествия до момента. На мястото на инцидента пристигна полиция. Водачът беше тестван с дрегер, който отчете 0,7 промила алкохол в издишания въздух. Звъннах по телефона на Атанас Янев да го попитам какво е пил Петър,  той ми каза, че е изпил една малка бира и си тръгнал. И аз отнесох 400 лв. акт, тъй като „Гражданската отговорност” е изтекла на 30 юни, но аз съм забравил да проверя кога изтича. На Петър, на когото не зная фамилията, му взеха книжката още в парка. Застрахователите ще изплатят обезщетение на младежа, чиято кола беше смачкана. Важното е, че няма жертви”, обясни Кирил Томов.

Екскметът Атанас Янев е положил основите на къща край с. Бистрица в имота, известен като общинската ливада.

Както вестник “Струма” писа, парцелът от 14 дка беше продаден на Спас Михайлов от с. Бистрица за 15 000 лв. по времето на управление на общината от Атанас Янев и неговия съученик Явор Тодоров, който беше председател на ОбС по времето на Братя Галеви, когато управляваха общината чрез Консултативен съвет. Тогава съветниците гласува продажбата на общинския имот, за което селяните възроптаха, но при свършен факт. Жители на Бистрица твърдяха, че общинската ливада е била част от пасището на селото.

Както вестник “Струма” писа, фирмата на Атанас Янев е обявена във фалит и съдия-изпълнител продава недвижимото му имущество. Работниците в металния цех напускат, тъй като не получават заплати от месеци. Фирмата на Атанас Янев закъса след фалита на КТБ.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *