Запушена шахта пред детска градина „Брезичка” стресна родителите на малчуганите

За наводнение в подземния етаж на детска градина „Брезичка“ в Гоце Делчев, където се помещава кухнята, алармираха разтревожени родители. Те изразиха безпокойството си, че при всеки обилен дъжд се налага намесата на пожарникари, тъй като подземният етаж на детското заведение се наводнява.

Притесненията им се породили, когато вчера за пореден път при водене на децата на детска градина екип на пожарната в Гоце Делчев извършвал отводнителни дейности в детското заведение.

Безпокойството на родителите се оказа неоснователно този път, а директорът на учебното заведение Анита Икономова бе категорична, че наводнение в детската градина не е имало.

„Проблемът е запушена шахта, която често ни създава проблем и при такива обилни валежи я наблюдаваме и подаваме сигнал своевременно с цел превантивни действия. През нощта е валяло доста и още рано сутринта подадохме сигнал, за да се отводни шахтата и да не се допуска навлизане на водата в детската градина. Водата дори не е излизала извън шахтата. Ние сме на много ниска точка и при нас се събират водите на голяма част от града. Сложили сме възвратни клапани, но когато има много валежи, и те не могат да спрат напълно прииждащите води. За радост вътре в сградата нямаме проблем”, каза директорката Анита Икономова. Тя призна, че преди време са имали навлизане на вода в подземния етаж при обилни валежи. Най-често водата е наводнявала старото котелно помещение, което вече е изместено на друго място, но до кухнята водата никога не е стигала. 

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

23 Коментара

 1. Pesho

  Това дяволско изчадие директорката май се взело за всемогъщо и безсмъртно

  Отговор
   1. Ммммммммм

    Хахахсха на тия скапани лелки така им се полага да горят в ада и на тоя и на другия свят

    Отговор
 2. Mira

  Хехе а защо не направят сега някоя магия и да излекуват мъжа й, нещастници, бог си знае работата.

  Отговор
 3. Abcd

  Малеее по целия град се говорят тия неща значи са верни, кой каквото си направи никой друг не може да му го направи, колко са некадърни и прости само.

  Отговор
  1. Mariana

   Какво очакваш от едни тъпи забавачки, от най-тъпите. То свестен персонал в тая детска не стои или който стои е заблуден и неориентиран все още за какво става въпрос

   Отговор
 4. Elena

  А какво ще кажете за смотаните й деца, дали няма и тях да ги сполети нещо или децата им???? А дано де, господ си знае работата….

  Отговор
  1. Silence

   А дъщеря й колко просто създание е ако знаете, няма на кой да се е метнало хахахахах

   Отговор
 5. Lili

  На нищо не ги научиха в тази детска градина. Абе защо не вземат да си размърдат дебелите мързеливи задници и да работят, вместо да се чудят какви интриги да направят между децата и родителите, а за циганите вътре и магиите им да не говорим

  Отговор
 6. Ivanova

  Хехехе постоянните наводнения са най малкия проблем в тая забавачница, то са все някакви интриги, магии, сплетни, смени на персонал, побой и тормоз над децата…каквито само една некадърна и психясала директорка може да създаде

  Отговор
 7. Vannav

  Жива ще я одера и никакви циганки и магии няма да могат да я спасят м******а й долна на дъртата Икономова

  Отговор
 8. potarpevsh

  Убийцааааа! Не записвайте децата си там, директорката е луда психопатка, вълкът козината си мени, но нрава си никога.

  Отговор
  1. Pozor

   Крахът в образованието е крахът на една нация. Срам и позор е тая детска градина – случайно попаднали там вещица в комбинация с циганка да ни възпитават децата, представете си и се замислете къде си записвате децата?

   Отговор
 9. Cece

  Спите ли спокойно нощем, г-жо Икономова? Всички клетви и магии рано или късно ще ви настигнат, ако не вас, то вашите потомци.

  Отговор
 10. Мария

  Вещицата Икономова е много коварна и лицемерна и ужасно злобна и тъпа, занимава се с цигански магии (потвърдена информация имам), но не е ли чувала за карма – само бог ще я накаже нея. Жалко за иначе хубавата детска градина

  Отговор
 11. Elena

  Мили хора, пазете се от тази зла директорка, в екипа си има циганка, която се занимава с магии върху децата и семействата им. Лично съм го усетила и чула от други! Има и свестни хора там, но заради нея всички са в кюпа.

  Отговор
 12. Sonqqqqq

  Тая жаба баба като каже бяло да знаете че е черно, за нищо не става тая детска пълни кукувци

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *