Фамилията на общинския съветник Сн. Сотирова чества 50-годишен юбилей на съпруга Иван и 27-и рожден ден на сина Радослав

С фойерверки и огромна торта с лика на готвач и ТИР отбеляза 50-годишен юбилей Иван Сотиров, популярният майстор на курбани в Кюстендилския край и професионален шофьор. Стилното тържество с над 30 роднини и приятели в кюстендилско заведение организира съпругата му Снежка Сотирова, финансист и общински сьветник в община Невестино.
Поводът във фамилията навръх студентския празник 8 декември бе двоен, в полунощ гостите на тържеството посрещнаха и 27-ия рожден ден на сина Радослав, възпитаник на Стопанската академия в Свищов и служител в компания на мобилен оператор в Кюстендил.
Специален гост на празника бе чичото на юбиляря, дългогодишният строителен техник Методи Иванов. Той заедно със съпругата си Йорданка откриха танците и дадоха старт на веселието. За вълнуващия празник пристигнаха гости от Гърция и Италия, а юбилярят почерпи с домашен еликсир – отлежала гроздова ракия и вино, приготвени лично от него по специална технология.
Първия тост за здраве вдигнаха бизнесменът и земеделски производител Евгени Христов и съпругата му Маргарита . Със завидни танцови умения дъщерята Ивета, финансист от Стопанска академия – Свищов, и племенникът Милен, студент в УНСС – София, отбелязаха и студентския празник, като вдигнаха градуса на настроението.
Юбилярят Иван Сотиров поведе кръшно хоро и показа, че е професионалист не само в приготвянето на курбани, но и във веселието. Специални музикални поздрави той получаваше през цялата вечер от гостите, а оркестърът ги забавляваше от сърце. Под бурните аплодисменти Иван духна свещичките на празничната торта, а само след 30 минути гостите поздравиха и другия рожденик. Празникът продължи с много веселие и кръшни хора до зори.
СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *