Фаталната Симона прати едното гадже в болница, другото в ареста и остана да си прави селфи!

18-годишната Симона е момичето, заради което днес абитуриентът Михаил Дели-Славов ще се изправи пред съда заради обвинение в опит за убийство. Преди седмица Пловдивският окръжен съд му наложи най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража”. На 9 април младежът простреля 18-годишния Иван Чирпанлиев в двора на училище “Стоян Михайловски” в Кючук Париж.

От слепоочието му е извадена сачма, а Дели-Славов е признал, че е стрелял с газов пистолет. Не се е знае дали е бил преработен, защото оръжието на престъплението не е открито, пише “Трафик”. Скандалът между двамата избухнал заради момичето. Симона била приятелка на Чирпанлиев, но според адвоката на Дели-Славов Орлин Търновалийски връзката там била приключила и момичето се виждало с Михаил. Двамата дори прекарали заедно една нощ в хотел “Орловец” в Пампорово и Чирпанлиев разбрал за това.

На сутринта той изненадал двамата в хотела и вдигнал скандал на Симона. Михаил е подал жалба срещу него в РПУ-Чепеларе. Младежът е отличник, учи в Руската гимназия. Предстоят му матури, кандидатстудентски изпити. Обвинението, което му е повдигнато, предвижда от 10 до 20 години затвор, но адвокатът на Михаил – Орлин Търновалийски, смята, че квалификацията ще бъде променена.  Момчето е имало психично разстройство и по предписание на лекар взема успокояващи лекарства.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *