Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Феерия от красота и празнични емоции! Вижте красивите абитуриенти на Благоевград (СНИМКИ)

Много стил и красота показаха абитуриентите от четири училища в Благоевград на празничния 24 май. Близо 420 зрелостници от Езиковата гимназия, Професионалната гимназия по икономика, Благоевградската професионална гимназия и Професионалната гимназия по текстил и облекло дадоха старт на балната фиеста.

Стотици усмихнатите млади хора, пристъпващи с хъс към новия етап от живота си, запаметиха моменти от абитуриентския си ден, преоблечени със стилни тоалети.

За поредна година стотици жители на града и региона се изсипаха в центъра на Благоевград, за да се любуват на красивите зрелостници, които дефилираха по червения килим пред общината като холивудски звезди. Докато преминаваха през специално направена за абитуриентските балове арка, възпитаниците на елитните училища бяха бурно ръкопляскани от близки и приятели.

Първи по червения килим, още в 18.00 часа, минаха зрелостниците от 12 “б” клас с паралелка икономика и мениджмънт на ПГИ “Иван Илиев”, водени от класните ръководители Екатерина Бонева и Цветелина Узунова.

Абитуриентите пристигнаха с луксозни автомобили, които бяха паркирани пред Второ основно училище. Опашката от коли стигаше чак до гарата и много от нетърпеливите зрелостници се запътиха пеша към центъра на града.

Засилено е полицейско присъствие в Благоевград през целия ден.

Утре балната фиеста продължава с дефиле на 5 училища, а финалния щрих на абитуриентските празненства ще бъде поставен в изборния неделен ден.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *