Топ теми

Феновете на ЦСКА оплюха истерично кресналията К. Десподов за „предателството“ към червената идея

Феновете на ЦСКА оплюха здраво кресналията Кирил Десподов за решението му да подпише с хегемона „Лудогорец“. Сензационният трансфер се осъществява срещу наемна сума от 500 000 евро, която разградчани ще платят на „Каляри“ за преотстъпването на национала. В сделката е залегнала клауза за закупуване след края на настоящата кампания. Деветкратният първенец на България спечели безапелационно наддаването с гръцкия АЕК, който предложи двойно по-малко пари и сардинците приеха офертата на българския клуб. На „Хювефарма Арена“ Десподов се събира с друг „предател“ на червената идея – Антон Недялков, който усеща на гърба си гнева на ултрасите на армейците при всеки двубой между бившия и сегашния си отбор. Това очаква и новият му стар съекипник, на когото привържениците на ЦСКА обещават „незабравимо“ и „паметно“ посрещане на „Армията“ при появата му с екипа на зелените.

Социалните мрежи буквално преливат от истерични коментари и закани по адрес на К. Десподов. Привържениците му припомнят как иронизираше „Лудогорец“ и се кълнеше във вечна вярност на ЦСКА.

„Днес в контрола в Австрия ЦСКА имаше повече фенове, отколкото „Лудогорец“, когато стана шампион. Някои неща не се купуват с пари, само ЦСКА“, написа на 24 юни 2017 г. тогавашният любимец на Сектор Г. Обяснението му в любов към гранда от Борисовата градина на 2 февруари 2019 г. също се превръща в хит сред червените ултраси. „От първия момент, когато облякох фланелката на ЦСКА, усетих, че това е нещо специално. Всички знаят каква чест и отговорност е да защитаваш цветовете на най-великия български клуб, но заедно с това аз получих безкрайна любов и подкрепа от всички вас във всеки един момент. Никога няма да забравя Сектор Г и песните му. Дори и на другия край на света, моето сърце става с вас на „Армията“. Винаги верен. Завинаги един от вас“, е посланието на футболиста при заминаването му за Италия.

Мнозина смятат, че пръст в трансфера му в „Лудогорец“ има легендата Христо Стоичков, визирайки близките му взаимоотношения с братя Домусчиеви и със самия Десподов, който от своя страна нееднократно е подчертавал дебело, че по футболните въпроси се доверява изцяло на кумира си, от когото получи шанс за изява още като невръстен юноша в „Литекс“.

ТОНИ КИРИЛОВ


„Предателите“ на червената идея К. Десподов и А. Недялков се събраха в Разград

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *