Фенове на ужасите, ето част от това което ще гледаме през 2021

Всички фенове на хорърите сме в очакване на тазгодишните заглавия. Защастие, годината ще е изпълнена с напълно естествени истории за духове, кръви естествено ужасяващи изскачания, пишат от Vibes.bg. Няколко дати за най-очакваните блокбъстъри бяха отложени, сред които са „Нито звук 2“ и  „Заклинанието: Дяволът ме накара да го направя“.

Спирала: от книгата на триона – 14 май

Известнатапоредица„Saw“ продължава и тази година с вълнуваща вече девета лента, наречена“Спирала”, режисиран от Дарън Лин Бусман. В„Спирала“участва актьорът Крис Рок в ролята на детектив Зик Банкс, неговият партньор-новобранец е изигран от Макс Мингела. Двамата детективи се оказват в разследване на мистериозен убиец, който оставя спирални символи, насочени към ченгетата. „Спирала“ изглежда като вълнуващ начин поредицата„Saw“ да продължи след разочарованото „Трионче“ от 2017 г.

 

Нито звук 2 – 28 май

Друго голямо продължение на ужасите, което идва по кината през 2021 г., е „Тихо място 2“, отново написано и режисирано от Джон Красински и съсредоточено върху Емили Блънт, Милисинт Симъндс и Ноа Джуп като семейство Абът, живеещо в свят, изпълнен с дебнещи звукo-чувствителни чудовища. Този път те ще се срещнат с други оцелели хора, изиграни от Килиън Мърфи и Джимон Унсу.

Заклинанието: Дяволът ме накара да го направя – 4 юни

Поредицата „Заклинанието“ е изминала дълъг път от появата на първия филм за Джеймс Уан през 2013 г. Основната история ще продължи тази година с „Дяволът ме накара да го направя“, който за пореден път ще проследи истинските паранормални изследователи Ед и Лорейн Уорън (в ролята Патрик Уилсън и Вера Фармига). Този път те се занимават с истинското съдебно дело „Дяволът ме накара да го направя“ от 1981 г., което отбелязва за първи път в историята на САЩ, че заподозрян в убийство би могъл да твърди демонично обладаване като защита.

Вечна чистка – 9 юли

Сезонът на ужасите това лято ще бушува с поредното завръщане на поредица през юли с „Вечна чистка“, петото и очаквано заключение на серията, започнала още през 2013 г. Сюжетът на филма засега се държи „под ключ“, но ние знаем, че Джош Лукас, Касиди Фрийман, Левен Рамбин и Ана де ла Регера са сред актьорите, а Еверардо Гут е режисьора.

Не дишай 2 – 13 август

„Не дишай“ на Феде Алварес получава продължение, което ще види завръщането на „Сляп човек“ на Стивън Ланг. В предстоящия филм, героят на Ланг очевидно ще бъде скрит в изолирана кабина и поет от младо момиче сираче. Подбудителното събитие ще бъде, когато тя бъде отвлечена и „Слепият“ трябва да напусне къщата си и да й помогне. Създателят на филма „Злите мъртви“, Сам Рейми е продуцент на проекта и го нарече „най-добрата идея за продължение“, която някога е чувал.

Зловреден – 10 септември

Джеймс Уан не само създаде империя на ужасите с неговата Вселена, но сега е и режисьор на изцяло оригинална идея на ужасите в „Зловреден“. Все още нямаме много подробности за филма, но знаем кои са част от актьотите: Анабел Уолис, Джейк Абел и Макена Грейс. Получихме и бърз първи поглед чрез промоционалното видео на „Warner Bros“ за плановете им да пуснат филма както в кината, така и в HBO Max в деня на премиерата.

Толкова много филми на ужасите, за които да се вълнуваме!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *