Фен №1 на ЦСКА Кюстендилеца „нахрани“ кресналията К. Десподов: Предател, ще те сочат с пръст на „Българска армия“

Тарторът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца „нахрани“ кресналията Георги Десподов за решението му да облече екипа на „Лудгорец“. Бившият любимец на червената половина на България беше издействан от родния хегемон под наем от „Каляри“ до края на сезона, а по последна информация от „Хювефарма Арена“ 9-кратните шампиони смятат да откупят изцяло правата му след изтичане на срока за преотстъпване в края на настоящата кампания.

„Това момче /б.а. К. Десподов/ се превръща в може би най-мразения човек на „Българска армия“ и ще бъде сочен с пръст като предател. А го имахме за един от нас“, изригна фен номер 1 на армейците, след което подхвана и новите му работодатели в главния град на Делиормана. „Вече наричам този клуб Разградския футболен съюз, защото от най-малката до най-голямата комисийка всичко е удушено от бизнесмена Кирил Домусчиев. Всеки мач играем срещу 14 противници. Това е битка, която е изключително неравна и съм сигурен, че дори „Реал“ /Мадрид/ и „Ливърпул“ да дойдат по нашите терени, ще се намери начин как да се отреже главата даже на най-добрите футболисти в света. Тук е невъзможно да се играе нормален футбол. Миналата седмица играхме в Търново и трима от нашите футболисти бяха контузени нарочно. Не се прави така футбол. Нека да оставят нещата да се решават на терена. ЦСКА е създаден да  играе в Европа. След дълга 10-годишна пауза се върнахме там, където ни е мястото. Армейската общност имаше нужда от този пробив. Мисля, че имаме големи шансове да продължим напред в Лига Европа и след Нова година, което ще бъде уникално преживяване за нас“, каза още Кюстендилеца.

След атаката срещу него К. Десподов наруши няколкоседмичното си мълчание и за първи път проговори след трансфера си в „Лудогорец“. „Трябва да затворим темата ЦСКА. Мен никой от клуба не ме потърси да ме попита дали бих желал да се върна. Няма как да говорим за предателство. Не съм предал никого. За мен ЦСКА винаги ще си остане нещо много специално. Там съм играл три години. Това време, тази емоция, която са ми дали феновете, отношението на ръководството към мен, никога няма да бъде заличено или забравено. Не е приятна ситуацията, която се получи в последните дни, толкова омраза и обиди по мой адрес. Аз обаче ги разбирам. Нормална е реакцията на запалянковците, тъй като не обичат „Лудогорец“. Но подобни неща се случват навсякъде по света във футбола. Нито съм първият, нито последният“, коментира националът.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *