Фермерът от Мелник Митко Шестака за семейния живот: Мъжете харесват, но жените избират, а ревността е гибелна

Митко Манолев, или както всички го наричат Митко Шестака, който бе участник в TV риалитито „Фермата”, проговори за личния си живот и семейството си. В интервю за „Минаха години” винопроизводителят от Мелник разкри, че се радва на хармоничен брак и три деца – две момичета и момче.

„Съпругата ми ме е дарила с три деца, които отгледа много добре. Сега вече и тя иска да развива свой бизнес, а аз съм насреща, за да й помогна. Родът на баща й е от село до Мелник, тя бе на гости на баба си, когато се видяхме за първи път. Засичахме се още няколко пъти и я харесах. Аз предпочитам по-закръглени жени.

И тя ме забеляза, защото аз съм убеден, че „мъжете харесват, но жените избират”. Тайната на нашето хармонично съжителство е компромисът, който правим и тя, и аз. Ревността е много гибелна. Ако семейството има една цел, а не всеки да гони неговата, нещата се случват”, доверява Митко, когото всички нарекоха Бащата на „Фермата”.

Пословичният работохолик бачка от петгодишен, когато започнал да помага на семейството с низане на тютюн. Той е категоричен, че никога не е бил изкушен да напусне Мелник и да търси препитание в големия град.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *