Физически докосвания и техните значения

В любовта всеки би искал да надникне в мислите на любимия и да разгадае какво се крие зад неговия поглед, усмивка, думи и докосвания.
Последните могат много да разкрият за отношението на любимия човек към нас. Езикът на тялото често говори повече от думите.

Потупване по гърба. Потупването по гърба може да показва симпатия, израз на гордост или да показва, че той или тя се чувстват комфортно във вашата компания.

Галене на вътрешната част на бедрото. Докосване, което показва желание за интимност, физическа възбуда, знак за комфорт.

Прегръдка. Прегръдките изразяват поздрав, искане за интимност или жест, който отново показва, че човекът срещу вас се чувства комфортно.

Хващане на ръката. Когато някой ви хване за ръката, то определено му е приятно, че в този момент сте част от неговия живот. Този физически акт може и да значи сигурност, подкрепа, желание за нещо повече от интимна връзка.

Прегръдка през рамо. Този акт демонстрира покровителство, обич, необходимост за близост.

Прегръдка през кръста. Тази прегръдка може да се тълкува като покровителство, привързаност, близки отношения.

Ръцете на лицето. Когато някой постави ръцете на лицето на партньора си, означава че иска да му предаде своята любов. Невербалният изказ за показване на чувства също е важен в едни взаимоотношения.

Ръцете на врата. Поставянето на ръцете на врата има за цел да покаже на партньора, че неговата любима половинка го покровителства. В нови взаимоотношения може да значи и увеличаване на интимността и изразяване на комфорт.

Триене/галене на дланта. Един от начините да покажете утеха и подкрепа към партньора или да възбудите вниманието му.

Докосване на косата. Този вид докосване изразява близки отношения или необходимост, желание за повече близост.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *