HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Фики се сгоди /СНИМКИ/

Фики ще става съпруг! Синът на Тони Стораро се сгоди за приятелката си Гюлшен. Изпълнителят на “Из дис лав” доказа сериозните си намерения с пръстен.
“Обещахме си да се обичаме доживот! Обичам те, мое щастие, моя любов!” – с тези думи развълнуваният чалга идол пусна видео в интернет. Клипът е дълъг само секунди, но на него отлично се вижда как Фики слага годежен пръстен на любимата Гюлшен. Той е облечен в бяла официална риза, а тя е в тъмните тонове – точно обратното на дрескода за наближаващата сватба.

Младите влюбени получават поздравления на четири езика в интернет страницата на видеото – на български, турски, английски и даже френски. Специална честитка идва от Софи Маринова, която много обича Фики и му следи любовния живот отблизо.
За феновете това е изненада, никой не очакваше толкова бързо да се развият нещата между Фики и Гюлшен. Покрай Нова година той за първи път показа гаджето на снимка; в началото на декември призна пред “България Днес”, че е срещнал голямата любов.

“Много е важно моята любов да се хареса на семейството. И трябва да е красива, добра и да ме обича най-вече”, каза пред нас Фики. Тези думи не са били на вятъра, защото на клипчето с годежа се виждат и чуват бая хора – цялата рода се е събрала, пляска и се радва. Гюлшен официално е одобрена и приета от всички във фамилията.
“Това можеше да е Преслава, ама тя предпочита други неща и разби сърцето на Фики”, мълвят шокирани фенове. Усилените слухове за връзка между Фики и Преси стигнаха своя връх покрай едно тв интервю на Фики, в което той призна, че има връзка с певица, и то много известна. За всички тези думи означаваха само едно – че люби кралицата на лекия жанр Преслава. “Каквото и да е имало между тях, вече е минало-заминало”, подкрепят го почитателите и хулят Преслава, че отслабнала ужасно заради проблеми със забранените вещества.

Преди Гюлшан изпълнителят имаше бурна връзка с друга хубавица на име Жулиета. Къдрокосата красавица имаше мераци да пробие в музикалните среди. Фики я уреди в “Пайнер”, но бързо усети, че девойката търси само славата и не е искрена в чувствата си, и я разкара.

Фики е толкова влюбен, че по време на сегашното си европейско турне (из Белгия, Германия и Холандия) неотлъчно до него е Гюлшен. От успешните си участия младият Стораро събира солидна пачка за сватбата, която трябва да бъде по правилата – три дена и три нощи, ядене, пиене и свирня докрай!

Не обръща внимание НА ХЕЙТЪРИ

“Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не им обръщам внимание. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен. Това е абсолютна простотия”, избухна Фики покрай гаврите с неговото парче на английски.
Той пее за любовта, но подигравчии го скъсаха от бъзици, че не владее езика на Шекспир и не трябва повече да се опитва да пее на английски.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *