Филе от пъстърва със зелена салата и кашу

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за 4 порции:
800 гр. филе от пъстърва
1 бр. маруля
4 бр. чушки сиврия
50 гр. сурово кашу
1 връзка магданоз
3 с.л. горчица
1 с.л. сок от грейпфрут
1/2 с.л. мед
зехтин и сол
черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Овкусете пъстървата със сол и черен пипер. Изпечете рибата в тиган с малко захтин.

За приготвяне на соса смесете горчицата, меда и сока от грейпфрут и разбъркайте добре. За салатата накъсайте марулята, нарежете чушките, прибавете ядките кашу и овкусете със сол и зехтин. Поднесете порция от рибата със салата и соса. Украсете с магданоз. Ястието добре се съчетава с чаша охладено бяло вино. Добър апетит!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *