Филип Станев пръска луди пари за екскурзии, сценаристът на Слави глези семейството си с луксозни почивки

Сценаристът на Слави и новопръкнал се депутат Филип Станев харчи щедри суми за екскурзии и почивки за себе си и семейството си, узна HotArena.

Станев е женен за своя колежа – Калинка, която също бе част от екипа сценаристи на „Шоуто на Слави“, преди то да бъде свалено от ефира на бТВ. Двамата имат син – Борис, с когото пътувам на всяка своя ваканция. От снимките им в социалните мрежи се вижда, че ги привличат предимно скъпите морски дестинации в Европа, от където имат цяла поредица фотосесии. Съпругата на Станев също е с хаплив език и не се въздържа от политически коментари. Във фейсбук профила си тя е посочила, че сегашната й месторабота е „Мафия“. 

Не е ясно какво е имала предвид и дали това е просто метафора, но и няма данни в официалния сайт на кабеларката на Трифонов тя да продължава да бъде част от екипа на сценаристите му. Иначе Филип, който ще остане в историята с грозния си акт със скъсването на снимката на президента Росен Плевнелиев в национален ефир, го раздава човек от народа. Вози се из столицата с трамваи, макар да пръска с лека ръка хилядарка по почивки. 

Станев е сред най-верните хора на Трифонов вече 21 години. Попада в екипа му още през 2000 година, а според мълвата заплатата му при Дългия е сред най-високите в редколегията, пише Ретро. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Тетака

    Ако Слави не печели няма да плаща високо заплати. А печели, защото екипът си върши добре работата. Защо му завиждате? Вие по колко получавате? За толкова читатели-толкова!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *