Финал на осмото издание на конкурса на в. „Струма”

Началният учител в СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви” в Разлог Елеонора Атанасова Михова е победителят в осмото издание на конкурса „Любим учител на Пиринско 2020”, организиран от най-големия ежедневник в Югозападна България вестник „Струма”.

На второто място се класира преподавателят по БЕЛ в НПГ „Димитър Талев” в Гоце Делчев Елена Емилова Търтова.

Третото място в тазгодишната надпревара заслужи директорът на СУ „Св. П. Хилендарски” в с. Абланица, община Хаджидимово, д-р Калинка Гайтанинчева.

Приза „Училище на годината 2020”спечели НПГ „Димитър Талев” в Гоце Делчев.

И тази година вестник „Струма” награди един заслужил учител ветеран. Това е бившият преподавател от ПМГ „Яне Сандански” в Гоце Делчев Божик Димитров.

Конкурсът на в. „Струма” „Любим учител” продължава да се радва на голям интерес въпреки ограниченията заради пандемичната обстановка, стотици се включиха в гласуването, за да подкрепят своя фаворит.

Победителите за поредна година се определиха с онлайн гласуване на сайта на вестника struma.bg и с оценка на есе на тема „Учебният процес в условията на пандемия – предизвикателство пред преподаватели и учащи“.

Подробности за награждаването, което тази година вестник „Струма” не успя да направи на тържествена церемония предвид усложнената епидемична обстановка, свързана с разпространението на Covid-19, четете в следващ брой на в. „Струма” и на сайта ни struma.bg.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

  1. интересно

    “трето място …. заслужи директора” – не е директор струма, проучете – зам. директор е.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *