ФК „Пирин“ продаде 30 ВИП карти по 200 лв. и 100 редови по 55 лв.

Близо 30 ВИП карти са закупили фенове на ФК „Пирин“ за домакинските мачове през новия сезон. Всяка от тях е с цена 200 лв. Сред притежателите им са двамата първи в градската управа – кметът Атанас Камбитов и председателят на ОбС Радослав Тасков, зам. кметът Христина Шопова, лидерът на фракцията „Пирин СС“ Константин Капчин… Над 100 са продадените пакети пропуски по 55 лв. Броят на желаещите да подпомогнат любимия отбор през цялата кампания е незапомнено висок за последното десетилетие, че и още по-назад във времето, отчитат на „Дъбравска“ 1, откъдето за пореден път предупредиха за строгия режим при влизане и излизане от стадиона по време на официалните мачове, за да се спрат гратисчиите. Ползването на бонуса вход на половин цена за пенсионери и деца до 14 г. става само срещу представен документ.

Присъствие в клетката за гостуващата агитка на стадион „Христо Ботев“ за тазвечерния двубой срещу „Локомотив“ /Сф/ заявиха от крайнодясната фракция „Железните бригади“. Билетите за столичните ултраси ще струват толкова, колкото и талоните за местните привърженици – 4 лв.

Пиринският наставник Иво Тренчев отписа от сметките си левия защитник Румен Трифонов. Ветеранът получи контузия във визитата срещу „Септември“ и не можа да се възстанови. С по-леки болежки са капитанът Димитър Благов и още няколко от играчите в зелено-бяло, но шансовете им да попаднат в групата са големи. „Предстои ни тежък сблъсък с грамотен съперник, воден от качествен треньор. В предното си гостуване преди седмица в Гълъбово вкараха три гола, но това не означава, че ние ще се затворим. Напротив, трябва да подходим агресивно, за да разчитаме на успех. През лятото ги бихме, но контролите са нещо различно. В София допуснахме много грешки, особено в защита. Длъжни сме обаче да проявим търпение към младите и да изчакаме да обгорят”, коментира старшията на орлетата.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *