Фолк певицата Вероника взе ресторанта на шеф Манчев! Стартира собствени бизнес

Фолкпевицата Вероника стартира бизнес с известен ресторант в Морската градина на Бургас, който преди време бе стопанисван от самия шеф Манчев. На бившата изпълнителка ще й се наложи да чисти имиджа на заведението, което смени няколко собственика през годините, след като всеки от тях претърпя провал.

Първото откриване на заведението бе през 2005 година. Тогава той бързо се превърна в хит за бургазлии. В него често обядваха и вечеряха едни от най-богатите хора на града, но славата му не продължи дълго. С течение на времето заведението западна и загуби голяма част от редовните си клиенти. B отчаян отпит да възвърне популярността му, управителят Живко Стоянов повика на помощ шеф Манчев.

Пред очите на зрителите стана ясно защо доскоро престижният ресторант е вече почти нефункциониращ. „Ресторантският бизнес иска професионализъм, а не аматьори! Сменяй си работата“, гневно се обръща тогава към собственика шеф Манчев.

През 2016 година ресторантът отново бе отворен, този път с ново име, нова концепция и заявка за високо ниво на обслужване и приготвяне на храната. През 2019 година за кратко заведението бе стопанисвано и от професионалния готвач Христо Бончев, пише “Телеграф”.

Под негово ръководство то просъществува по-малко и от година. Проблемът тук бе в непредвидените обстоятелства, извънредното положение и COV1 D-19, които не позволиха на новия наемател да се докаже и да изгради име. С днешна дата самата Вероника обяви през социалните мрежи, че започва ремонт и цялостно обновяване на ресторанта.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *