Формата на краката ти те издава! Провери и се убеди сама

Тип А
Силно доближени крака. Тези дами са деликатни и женствени. Обикновено не поемат инициативата и винаги разчитат и чакат на мъжа. Повечето мъже искат да са герои за плахите и слаби жени, но липсата на инициатива може бързо да ги отегчи.

 Тип B

Краката, който се докосват само в областта на глезена, са на жена, която обича активния живот. Независими до мозъка на костите си, вие може да отблъснете мъжа с твърде самостоятелното си поведение. Разнообразявате отношенията с игри и изненади. Няма как да сте класическа домакиня, но поне Му позволете да се погрижи за вас – поне веднъж.
Тип C
При този тип жени бедрата се допират предимно в горната си част, а по продължение към глезените леко се раздалечават. Вие сте пълна с изненади и винаги знаете как да ги използвате в правилния момент. Нежността и романтиката се преплитат идеално с игривост и оригиналност. Никой мъж не може да скучае с жена като вас. Стремите се да му показвате различните си страни всеки път. Винаги се отличавате от останалите и без скрупули може да бъдете наречена Царицата на флирта.
Тип D
Една от най-честите форми на краката се характеризира с колене, глезени и бедра, които се докосват. Вие сте класическа версия на жена, която иска да се отдаде на един мъж. Не се конкурирате с него, но има какво да покажете в леглото. Падате си по експериментите и мъжът до вас трябва да е доста изобретателен, за да ви удовлетвори.

Формите на тялото и най-вече на краката ни казват много за нашата същност. Връзката между физическите и психологическите характеристики са по-силни, отколкото сте предполагали.

Всяка физическа характеристика на индивида – от форма на очите, до начина му на хранене, говори за това какъв е той в своята същност. Формата на краката се оказва ключов фактор за това каква жена сте по природа.

Дълги, изящни, къси, криви – в зависимост от това какви са краката ви, може да разберете много за личността си. Разгледайте бедрата си добре в огледалото и открийте кой от 4-те типа сте вие. След това проверете в нашата галерия какво се крие зад това.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *