Формата на очите издава много за човека

Формата на очите издава много за човека. Ако искате да разберете какви сте или какви са познатите ви, погледнете картинката по-долу и научете всичко.
Големи кръгли очи
Хората с такива очи имат чиста душа, детски представи за света и са малко наивни. Те могат да бъдат лъгани много заради това, че се доверяват на всички. В същността си са много мили и внимателни хора, обичат да помагат на другите и са сигурни партньори. Можеш да им се довериш!
С формата на бадем
Очите с такава форма издават лека несигурност и предпазливост. Хората с такива очи трудно се доверяват и трудно започват връзки. Тяхното доверие е като скъпоценност и трябва много да се пази. Мечтаят много и кроят големи планове за бъдещето. Това са хора, които рано или късно постигат целите си.
По-малки и издължени
Характера на хора с такива очи е малко труден. Те са по-студени, не обичат да се разкриват пред другите и са строги към околните и себе си. Те не се забавляват много, несигурни са в себе си, но са много дейни. В същността си са големи кариеристи.
С линия надолу
Искрени и добродушни хора, които обичат вътрешния си свят и са по-скоро интроверти. Те са готови винаги да помогнат с каквото могат и да опора в трудни моменти. Те са много влюбчиви и обичат силно човека до тях.
Азиатски тип
Хората с подобни на азиатските черти на очите са много уверени в себе си. Имат шеметен живот, много задачи и никога не скучаят. Обичат приключенията и се впускат в тях, без да се замислят за последиците. Трудно създават дълги връзки, защото са импулсивни и имат нужда от разнообразие.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *