ФОТООКОТО НА STRUMA.BG ИЗЛОВИ ПОРЕДНИЯ ДЖИГИТ! Кошмарен трафик в час пик в Благоевград, нагли дистрибутори затапват пътя, минават метър заради мързел

На безпрецедентна наглост станаха свидетели благоевградски шофьори тази сутрин. За поредно безразборно паркиране в центъра на областния град сигнализираха читатели на struma.bg.

Дистрибуторски автомобил затапи входа на един от най-натоварените пътища към центъра на Благоевград. При доставка на стока за магазин водачът на бял „Фиат” реши, че е единствен и може да загради цялото входящо платно за идващите откъм джамията към площад „Македония” автомобили. И то не кога и да е, а именно в час пик.

Като се има предвид, че оттам минават десетки автомобили, задръстването стана огромно, а колите се разминаваха на боя разстояние.

Въпросите, които си задават възмутените ни читатели, са: Къде са служителите на „Паркинги и гаражи” и кой следи за безаварийното преминаване в тесните улички? Или е по-важно само да пълним хазната с такси по левче за час, пък каквото ще да става с наглите нарушители, решили да минат метър за наша сметка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Пешо

    Защо думата “джигит” е използвана в публикацията? На автора явно не му е ясно преносното значение на тази дума и затова ще го обогатя. “Джигит” в преносен смисъл се използва за бързо каращ шофьор, такъв който не спазва ограниченията на скоростта. Но случаят споменат в публикацията не е такъв, а за безотговорно паркиране в нарушение на правилника и несъобразяване с останалите участници в движението. Така че думата “наглец” е много по-подходяща. Край на урока!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *