ФОТО БОМБА! Ето го горещия мачо до Мария Игнатова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Непознат млад мачо отскоро е най-близкият човек до Мария Игнатова, пише „Ретро“. В близките месеци се заговори, че блондинката е прекратила дългогодишните си интимни отношения с колегата си Димитър Рачков, а смяната на адреса и появата на нови мъже около нея само потвърждават мълвата, че Мария и Митко вече не са двойка.

Водещата на „Господарите“ прекарвала по-голямата част от денонощието в компанията на снажен и висок господин, който я придружавал на работни и приятелски срещи и я возел с колата си. С доста по-младия конкурент на Рачков Мария кръстосала съдба съвсем случайно благодарение на свои познати, които отдавна й повтаряли, че много я харесвал, а тя най-сетне решила да му даде шанс да разкрие симпатиите си лично. Младежът бил особено галантен към нея, винаги бил на разположение с колата и на ден навъртал стотици километри, за да удовлетвори всичките й желания.

В замяна на старанието му Игнатова вече не се притеснявала да демонстрира извънредно топлото си отношение. Освен че също инициирала мили жестове, обичала и да му споделя, а по време на път двамата не спирали да си говорят задушевно. Покрай джентълмена русокоската винаги се държала приповдигнато и се усмихвала. В дома си обаче не го канела, защото се страхувала да не ги изловят. Нейни приближени издават, че с новата си тръпка тв водещата се срещала на четири очи на неутрален терен. „Чакаме скоро да го покани в къщата.

Когато я прибира, Мария по десет минути не иска да слиза от колата. Хубава двойка са, не могат да се разделят“, коментират съседи на звездната новодомка. Макар наскоро водещата да се оправда, че е сменила местоживеенето си, защото с Рачков ремонтират общото си жилище, нейни колеги от Нова телевизия издават, че всъщност ремонтът отдавна е приключил, а причината да не живеят заедно е съвсем друга.

Водещата върви устремена към очакващия я автомобил

Игнатова се качва в колата на приятеля си

Автомобилът потегля към къщата на звездата в баровския квартал „Драгалевци“

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *