Французин и грък идват на оглед в ОФК „Пирин“! Завишената с левче цена на билетите за мачовете на орлетата съгласувана с феновете

Французин и грък идват на оглед в ОФК „Пирин“ в селекцията на пожар в хода на първенството. Двамата ще дебютират тази вечер от 18.30 ч. на базата в село Рилци в извънредната контрола с „Германея“. Срещу третодивизионния съперник наставникът Милен Радуканов освен кандидат-попълненията и наказания до края на август Аймен Суда футболистите смята да хвърли с малко игрови минути, каквито са голобрадите юноши в състава.

От „Дъбравска“ 1 увериха, че завишената с левче цена на билетите за официалните мачове на орлетата е съгласувана с тарторите на фенклуба. Пояснението дойде по повод оплакванията на редови зрители срещу решението входните пропуски да струват 6 лв. Според присъствали на дискусията фенове клуб радикални ултраси дори са настоявали за цена от 10 лв., но двете страни са се обединили около мнението, че повишението е прекалено драстично.

Миналата година платихме 28 000 лв. глоби за хвърлени бутилки без капачки, обосноваха от ръководството на зелено-белите забраната да се внасят шишета с минерална вода на стадиона.

Забавената жълта карта на Радослав Кирилов от „Киево“ е единствената причина да не попадне в групата за двубоя със „Септември“. Пречката пред дебюта му за пиринци се очаква да отпадне до визитата в събота на „Берое“. Срокът на преотстъпването му е до края на настоящата кампания. Нямах никакви проблеми с шефовете на „Киево“. Чувствам се в добра кондиция да вляза в игра, стига треньорът да ми гласува доверие, заяви симитличанинът, който изгледа злополучния сблъсък със „Септември“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *