Фризьор теши зарязаната Мария Игнатова

Мария Игнатова е подозрително близка с известен столичен фризьор, пише „Ретро“. Бившата половинка на Димитър Рачков изкарва почти всеки ден в компанията на топкоафьора Николай, с когото се познавала от доста години.

След като комикът я изоставил, Мария потърсила утеха при близкия си приятел, при когото вече тичала не само за да ѝ прави прически, а и за да я разведрява. Въпросният отлично се познавал и с актьора не само покрай Игнатова, а и заради работата си с фирмите на Джуди и Маги Халваджиян. Дори в момента Николай продължава да се грижи за визиите на Хилда Казасян за лайфовете на „Като две капки вода“ всеки понеделник.

Двамата с Мария пък не спират да  пускат весели снимки заедно, на които съкрушената доскоро блондинка отново позира с усмивка на лице. Под фотосите нейни дружки се надпреварват да коментират с издайнически намеци, наричайки ги „гаджета“. Дали в действителност са такива, или Игнатова просто се опитва да дразни бившия си, за момента тя отказва да коментира, но раздялата ѝ с Рачков този път била окончателна, а той не си губел времето и продължил по пътя си.

Освен че има открита закачка с адашката на бившата си – певицата Мария Илиева, която дори си позволи да целуне по устата по време на ефир, комикът води и активен социален живот. Той непрекъснато обикаля нощните заведения и горещите светски събития в столицата, където покрай него кръжат рояци от атрактивни мадами.

Името му, откакто отново влезе в редиците на ергените, непрекъснато е спрягано с изкусителни жени. За последно се заговори, че е имал краткотрайна афера с плеймейтка, а после е забил и секси диджейка, която се грижела за музикалното оформление на неговото авторско представление – Забраненото шоу на Рачков.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Мусейбе Сикиш

    Тия се ебат като свирки, кой когото хване, тъй че нищо ново под слънцето…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *