Фритата с кайма

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

8 бр. яйца
250 гр. кайма
100 гр. шунков колбас
2 зелени чушки
100 гр. кашкавал
150 гр. гъби
150 гр. сирене
сол
универсална подправка
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Разбийте яйцата. Прибавете каймата и разбъркайте. Нарежете чушките, гъбите и кашкавала на малки парченца. Натрошете сиренето. Прибавете солта и подправката и смесете и разбъркайте всичко до хомогенна смес.В сгорещена тавичка, застлана с домакинска хартия и подмазнена с олио, изсипете сместа. Изпечете в силна фурна. Поднесете с подходяща салата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *