Футболен екшън! Халф преби треньора си

Любопитен и грозен инцидент се е случил в Германия по време на мач от първенството на Баден-Вюртенбург между Пфорцхайм и Илсхофен (0:2).

Атакуващият халф на Пфорцхайм Кущрим Лущаку преби треньора си Гьокхан Гьокче на почивката пред съблекалнята на отбора. Няма яснота за причината, довела до избухването на косовския национал, който утре навършва 29 години.

Местното издание „Пфорцхаймер Цайтунг“ предполага, че вероятно Лущаку е бил бесен, след като през първото полувреме 24-годишният му брат Крешник пропуска дузпа за тима си. Последвалият спор кой е трябвало да изпълни дузпата е прераснал в сбиване. Освен това Кущрим е бил оставен резерва в мача.

След юмручната атака, придружена и от ритници, треньорът Гьокче е посетил болница със съмнения за счупени ребра. След прегледа се оказало, че има само натъртвания и синини, пише блиц спорт.

Ръководството на Пфорцхайм е реагирало незабавно на ситуацията. Срещу Кущрим Лущаку е подадена жалба в полицията, а на халфа е забранен достъпа до стадиона. В официалното изявление на клуба се казва, че всички от управата до играчите са изненадани от поведението на косоваря.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *