Футболистите на „Банско“ продължиха свободното падане в третия ешелон с 8 от 8

Футболният тим на „Банско“ продължи свободното падане и изглежда неспасяем в Югозападната Трета лига с 8 поражения в 8 мача и голова разлика 1:15. Този път козлите отстъпиха на „Надежда“ (Доброславци), чийто тим се чувстваше като у дома си на стадион „Свети Петър“ и надделя с 3:0. Това съвсем влоши статистиката на новото ръководство начело с Георги Бенин, което от идването си в клуба преди 9 месеца има 9 поражения и 1 победа в 10 официални сблъсъка. За капак банскалии дадоха 3 жертви. Първо се контузи нападателят Милен Лефтеров, който напусна стадиона в 15-та мин., 20 минути по-късно травма получи Костадин Слаев, а в 46-та мин. – Денис Ангелов.

Иначе гостите поведоха в 15-та мин., когато групова грешка в защитата позволи на Кирил Беров да се разпише. До края на полувремето „Надежда“ няколко пъти застраши вратата на Радослав Ангелски, докато отсреща показа зъби Денис Ангелов, който стреля точно, но недостатъчно силно в ръцете на стража на отбора от Доброславци. След почивката събитията не се промениха, като младите и твърде зелени футболисти на домакините показаха, че нямат идея как да отбележат. Резервата Виктор Шишков опита да раздвижи играта, както го стори и Красимир Дурчов, но това се оказа недостатъчно, а ударите им не донесоха поне почетно попадение. В 76-та мин. Борислав Борисов удвои. Козлите се хвърлиха в отчаян щурм, което бе използвано от „Надежда“ и в последната минута се разписа Жулиан Манолов.

„БАНСКО“: Ангелски, Слаев (35-Дурчов), Лечов, Божинов, Ейков (75-Ал. Петров), Весков, Златанов (75-Крушовски), Лефтеров (15-Ажес), Далтон, Д. Ангелов (46-Шишков), Ергин.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *