HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Футболистите от Коларово пиха от купата и купонясваха до зори за първото място в зона “Струма 2”

С незабравим купон, продължил до първи петли, футболистите на “Подгорец” /Коларово/ отбелязаха спечелването на първенството в зона “Струма 2”. Играещият треньор Стоян Гогушев /в средата на сн. 1/ вдигна тост с подопечните си, които овакантиха шампионската титла само за един сезон, преотстъпвайки купата на комшиите от Самуилово. Сега с впечатляващ финален спринт в отложените мачове си я върнаха под носа на опонентите си от “Струма” /Марикостиново/ и водилия през почти цялото първенство тим на “Огражден-Първомай 1955”.
Масата на празнуващите футболни асове бе запълнена на макс с любимата им пенлива напитка /сн. 2/. От шампионската купа пръв отпи капитанът Илиян Златков
/сн. 3/, последва го и голаджията Методи Стоименов-Геелс /сн. 4/, който не взе участие в решаващата битка за първото място, но намери един час време да отскочи от сватбата на сестра си при съотборниците си от “Подгорец”, за да сподели радостта им. В хода на купона и с повишаване на настроението екстрено беше мобилизиран оркестър от чалгии и тъпан, който със специални поздрави към победителите огласяше Коларово до ранни зори /сн. 5/.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *