Футболисти и шефове на „Светкавица” /Митиново/ спретнаха пищен предновогодишен банкет

Пищен предновогодишен банкет си спретнаха шефовете и футболистите на лидера в зона „Струма 2“ на пиринската бундеслига “Светкавица” /Митиново/. Купонът стартира в местен ресторант и приключи в ранните часове на другия ден в петричка дискотека. Кметът на с. Митиново Венцислав Георгиев, който е президент на мълниите и основен спонсор, се обърна към футболистите при първата наздравица, за да им благодари за волята и постоянството, с които записаха 10 победи от 10 мача и си гарантираха зимното водачество в групата.

“Заслугата за добрите есенни игри е изцяло на момчетата, които оформиха отличен екип, показаха се мераклии за футбол. Целта ни е да спечелим зоната, а за преход към по високото ниво – “А” ОФГ, засега не мислим. Харесвам идеята за обединение на групите от нашето пето ниво на регионален принцип и съм сигурен, че мачовете тогава ще са още по-интересни. Анонсирал съм подобен вариант като предложение пред ръководството на областната футболна централа, сега очакваме решението на хората, от които зависи това обединение”, коментира В. Георгиев, който преди няколко сезона бе президент и на ОФК “Беласица”.

Все пак кметът на митиновци, който спечели поредния си мандат, без да има алтернатива при избора му, издаде нещо любопитно. “Ще направим всички постъпки, които се изискват от нас, за да се включим в турнира на Аматьорската футболна лига през следващата година. Нашите играчи заслужават да опитат участие и в тази надпревара и такова ще им бъде осигурено”, гарантира В. Георгиев.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *