Футболистът, главен специалист в кметството в Склаве, Ст. Герчев стана татко за първи път

Главният специалист административно обслужване към кметство в санданското село Склаве Стойчо Герчев стана баща за пръв път. Малката принцеса, която се казва Никол, изплака в столична болница под грижите на д-р Митева.

“Първородната ми дъщеря се роди с манекенските параметри 3,030 кг и 49 см. Раждането беше секцио, всичко мина нормално, във вторник трябва да изпишат моите две любими жени”, развълнувано коментира за „Струма” младият татко.

Стойчо и очарователната му съпруга Силвия си казаха заветното “да” на 26.09. тази година. Тогава Никол беше на път и сега, в навечерието на Рождество Христово, тя се появи на белия свят, за да направи безмерно щастливи двамата си родители.

Младата майка е от Катунци, преди раждането работеше като касиер в благоевградска фирма за авточасти, а извън чиновническите си ангажименти в кметството на родното Склаве таткото се посвещава на футболната игра. Стойчо е възпитаник на санданската ДЮШ, стигна и до първия тим на “Вихрен”. До началото на пандемията през март тази година Герчев бе част от санданския квартет, включващ още Стоил Николов, Атанас Атанасов и Радослав Бегогов, който помогна на гръцкия си тим “Дигенис” /Ано Порой/ да спечели шампионата на 5-а дивизия отвън Промахон и съответно промоция за сините от Пороя в по-горното 4-о ниво на гръцкия футбол. През есенния полусезон Стойчо Герчев се върна към корените си и заигра като централен защитник за родния “Спартак” /Склаве/, който завърши на 5-о място преди антракта на първенството в зона “Струма 2”.


Стойчо Герчев / вляво/ с Ради Бегогов, Наско Атанасов и Стоил Николов с медалите и шампионската купа, спечелена от “Дигенис” /Ано Порой/ в Гърция

Татко Стойчо /вторият отляво/ почерпи щедро приятелите си след появата на Никол, резонно футболната тема присъстваше на празненството

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *